Jobba på Gällnö!

Vi söker alltid efter duktig och trevlig personal!

Gällnö är en sommarpärla i mellersta Skärgården utanför Värmdölandet, cirka 90 minuters båtfärd från centrala Stockholm. Under ett par sommarmånader förvandlas den annars så stilla byn till en liten metropol med vandrarhem, bar, handelsbod och café. Under äppelträden vid baren kan man slå sig ner för att äta en bit mat eller bara ta ett glas vin. I caféet bjuds det på hembakt kaffebröd och nybryggt kaffe.

Sen starten 2010 så har vi blivit ett större och större kompisgäng mellan 25-35 år som arbetar och bor tillsammans från midsommar till mitten av augusti. Några av oss har tidigare arbetat med service eller i kök och vissa av oss har lärt oss yrket på Gällnö. Gemensamt är att vi alla har ett stort intresse för mat och dryck. Sommaren 2016 var vi 12 tjejer och 10 killar som arbetade tillsammans.

Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet från servis, bar eller kök alternativt relevant utbildning. Högsäsongen är mellan midsommar och skolstart och vi söker främst dig som kan arbeta hela den perioden. Arbetet innebär många och ofta långa dagar så vi söker dig som gillar att arbeta! Då vi arbetar med att ge våra gäster den bästa möjliga upplevelsen, är ett tight team och bor tillsammans så söker vi dig som älskar att jobba (och bo!) med människor!

Skicka en kort beskrivning av dig själv och ditt CV till jobba@gallno.se