Vandrarhemsvärd

Vi tillsätter tjänsten löpande, så skicka din ansökan idag! jobb@gallno.se

Vi söker en person som ska stå för värdskapet på Gällnö Vandrarhem. Vandrarhemsvärden ansvarar för att ta emot våra gäster på bästa sätt, i reception, i telefon och på mail. Vandrarhemsvärden ansvarar för den dagliga driften av vandrarhemmet. Det är ett mångsidigt arbete som bland annat innefattar receptionsarbete, städning, kommunikation med gästerna samt lättare underhållsarbete av anläggningen. Du ska även hantera olika elektroniska bokningssystem, telefonkontakt, mejlkommunikation och andra administrativa sysslor.

Då kommunikationer till och från ön är begränsade kräver arbetet att man bor på ön under högsäsong. Personalbostad finns att tillgå.

Är du glad, positiv, full av idéer och brinner för service kanske det är dig vi letar efter. Du måste kunna ta ansvar, ha ett par års arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke samt ha lätt för att kommunicera i tal och skrift. Vi värdesätter om du tidigare arbetat inom turistnäringen eller annan relevant bransch.

Arbetet innebär många och ofta långa dagar så vi söker dig som gillar att arbeta. För den som vill jobba mycket finns det också möjlighet att hjälpa till i andra delar av verksamheten. Vi är ett tight team som arbetar och bor tillsammans så du ska ha lätt för att samarbeta och kan tänka dig att bo med andra människor.

Då en stor del av bokningarna görs via digitala bokningskanaler eller via mejl söker vi dig med god datorvana.

Vi söker dig som minst kan arbeta hela högsäsongen (juni, juli, augusti) och kan tänka dig att bo ute på Gällnö under den perioden. För rätt person finns också möjlighet till hel- eller deltidsarbete innan/efter säsongen.

2014 vann vandrarhemmet Svenska Turistföreningens pris ”Årets Kudde” i kategorin Sveriges bästa vandrarhem och vi har varit i topp tre av Sveriges bästa vandrarhem 7 år i rad.

Gällnö är en ö i mellersta Skärgården cirka 90 minuters båtfärd från centrala Stockholm. Sedan 2010 driver vi en säsongsverksamhet på ön som infattar bar, handelsbod, café, vandrarhem och ett hotellrum. Vi är ett stort kompisgäng som de senaste åren har arbetat och bott tillsammans under sommarmånaderna. Sommaren 2019 var vi 16 tjejer och 14 killar i åldern 20-50 som arbetade tillsammans.

Gällnö Vandrarhem har plats för 35 gäster och är öppet från den 1 maj till den 30 september. Vandrarhemsbyggnaden fungerade som skola fram till mitten av 1960-talet. 1981 byggdes huset om till vandrarhem och under de senaste 15 åren har stugor byggts till i olika omgångar.