bokningsvilkor

AVBOKNING.

Avbokning skall göras minst 7 dagar före ankomst till vandrarhemmet.
Meddela alltid eventuell avbokning per e-mail.
Om avbokning sker senare kommer hela beloppet för er vistelse att faktureras. Detta gäller även om ni inte dyker upp till er bokning utan att ha avbokat den i tid.

BÅTPLATS

Vi kan tyvärr inte erbjuda båtplatser för vandrarhemsgäster. Närmaste ankringsplats är naturhamnen i Torsviken, ca 1,5km norr om vandrarhemmet. Butiken & barens bryggor är vår verksamhets stora flaskhalls och är nästan alltid överfulla. Vi har tyvärr inte möjlighet att ha båtar där under en längre tid då vi dagligen har mat- & butiksgäster som tvingas vända för att det är fullt vid bryggorna.

INSKRIVNING, BETALNING, UTLÄMNING AV NYCKLAR

Receptionen har öppet måndag-fredag 9.00-14.00, lördag-söndag 10.00-13.00. Tillgång till rum eller stuga fr.o.m. kl. 12.00 ankomstdagen till kl. 10.00 avresedagen. 

Vi finns i närheten hela dagarna och meddela oss gärna om ni kommer vid andra tider så löser vi det. Om nycklar inte hämtats när receptionen stänger så finns de att hämta i ett kuvert precis utanför. 

PRISER

Alla priser vi förmedlar gäller för medlemmar I STF eller HI hostel, om ni inte är medlemmar tillkommer 50 kr / natt för vuxna och 25 kr / natt för barn.

STF MEDLEMSKAP

Medlemskort kan lösas på vandrarhemmet vid ankomst.
Familj 450 kr, vuxen 295 kr, junior (t.o.m. 25 år) 150 kr, barn 30 kr

SÄNGKLÄDER

För allas trevnad så vill vi att alla våra gäster sover i lakan och inte sovsäckar. Lakan kostar 95 kr/set att hyra eller så kan man ta med egna. Badlakan kostar 25 kr/st att hyra.