Tälta

Det finns en fin och gratis tältplats vid Torsviken cirka 20 minuter promenad från Gällnö By. Där finns förutom färskvatten och torrdass också en fin sandstrand. Tältplatsen tillhandahålls av Skärgårdsstiftelsen. Självklart går det bra att tälta på andra platser också men tänk då på den enkla regeln att allt man tar med sig ut ska tas med hem igen. Stora delar av Gällnö är också naturskyddsområde och då får man tälta i max ett dygn om man inte stör naturlivet. Tänk också på att man inte får gå över odlingsmarker och att stänga grindar efter er.

Tälta enklare!

Välkommen till Gällnö där tältningslivet blir enkelt och bekvämt. På vår vackra ö kan du slå upp ditt tält vid vattnet och börja dagen med ett uppfriskande morgondopp. På caféet serveras nybryggt kaffe och färska croissanter för en perfekt start på dagen.

Utforska ön till fots eller ta en cykeltur och upptäck dess skönhet. Återvänd till restaurangen för en god lunch och svalkande hemgjord lemonad. Slappna av vid vattnet med en bok på eftermiddagen.

Om du reser lätt kan du besöka vår handelsbod för att handla delikatesskonserver, färskt bröd och andra nödvändigheter för din tältupplevelse.

Avsluta dagen med en härlig middag på restaurangens brygga och njut av solnedgången över vattnet.