Jobba på Gällnö 2024

Till sommaren 2024 söker vi kockar, servis och bartenders. Vi lagar enkel mat men i ett högt tempo. På en bra sommardag kan vi ha ca 300 matgäster. Det här är en tjänst för dig som minst har ett par års erfarenhet. Många av våra anställda är unga och jobbet hos oss är ofta deras introduktion till restaurangbranchen. Det ställer krav på dig som mer senior.

Läs mer här under och skicka din ansökan till: jobba@gallno.se.

Har du en kort fråga om jobbet? Tveka inte att skriva till oss i chatten nere till höger på sidan.

Om oss

Gällnö är en sommarpärla i mellersta Skärgården utanför Värmdölandet, cirka 90 minuters båtfärd från centrala Stockholm. Under ett par sommarmånader förvandlas den annars så stilla byn till en liten metropol med vandrarhem, bar, handelsbod och café. Under äppelträden vid baren kan man slå sig ner för att äta en bit mat eller bara ta ett glas vin. Menyn består av medelhavsinspirerad sommarmat, mycket snacks, sallader och grillat.

Sen starten 2010 så har vi blivit ett större och större kompisgäng mellan 25-45 år som arbetar och bor tillsammans från midsommar till mitten av augusti. Några av oss har tidigare arbetat med service eller i kök och vissa av oss har lärt oss yrket på Gällnö. Gemensamt är att vi alla har ett stort intresse för mat och dryck. Sommaren 2023 var vi 16 tjejer och 14 killar som arbetade tillsammans.

Är du den vi söker?

Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet från kök, bar eller servis alternativt relevant utbildning. Vi söker någon för att leda köket, stå i luckan, grilla på vår kolgrill, göra köksprepp, hovmästare, bartenders och servis. Högsäsongen är mellan midsommar och skolstart och vi söker främst dig som kan arbeta som minst vecka 28-32 men för rätt person kan vi erbjuda mer. Arbetet innebär många och ofta långa dagar så vi söker dig som gillar att arbeta! Då vi arbetar med att ge våra gäster den bästa möjliga upplevelsen, är ett tight team och bor tillsammans så söker vi dig som älskar att jobba (och bo!) med människor!

Skicka en kort beskrivning av dig själv och ditt CV till jobba@gallno.se