Hotell Frans August

Skärgårdens minsta hotell!

För två år sedan slog vi upp dörrarna för enrumshotellet Hotel Frans August. Det var inte bara drömmen om att kunna titulera sig hotelldirektör fick oss att öppna Hotell Frans August, utan snarare idén om att driva en verksamhet som hela tiden utvecklar sig. Hotellet har fått sitt namn efter Herr Frans August Jakobsson som 1902 skänkte den mark där vandrarhemmet idag står till förmån för att ön skulle få sin egen skola

Boka boende

Om hotellrummet

Hotellrummet har en stor dubbelsäng men det finns också en extrasäng i det angränsade rummet till förfogande. Hotellet har en egen ingång med hall och en trappa upp till sovrumet. Med direkt anslutning till vandrarhemmet kan man även använda alla de gemensamma utrymmena där, så som kök och matsal. Egen toalett finns på bottenvåningen och dusch samt bastu på vandrarhemmet i de gemensamma utrymmena på gården. För den våghalsige finns även en minimal balkong där man kan njuta av morgonsolen.

Frukost ingår alltid till alla våra hotellgäster och serveras mellan klockan 8.30 – 9.30 i frukostvagnen Café Frans på gården framför vandrarhemmet.

Boka Hotellrummet