Handelsboden

Hos oss på Gällnö strävar vi efter att erbjuda allt du behöver för en bekväm vistelse utan att behöva ta med dig mat från fastlandet. Vår handelsbod har ett omfattande sortiment av kolonialvaror, mejeriprodukter, frysvaror, färsk frukt, kött, fisk, konfektyr och dryck. Varje vardag levereras färskt bröd från bageri Vivels i Stockholm.

Allt och lite till

Vi importerar egen ost och erbjuder ett rikt utbud av delikatesser från flera specialleverantörer, särskilt inriktade på medelhavsinspirerade godsaker. Utanför butiken möts du av vår stora grönsaksmarknad med massor av färska frukter och grönsaker. Under högsäsong strävar vi verkligen efter att ha allt du behöver och lite till!

Om du letar efter något specifikt är du varmt välkommen att höra av dig så gör vi vårt bästa för att tillgodose dina önskemål! Vi tar tex gärna upp beställningar av färsk fisk och skaldjur.

Hitta våra öppettider!

Stöd till kommersiell service

Vi har genom länsstyrelsen, jordbruksverket och Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling fått medel för att upprusta handelsboden. Tidigare har vi fått stöd för att byta ut gamla kylar, en ny varmvattenberedare, ugn, skärmaskin, juicepress, elinstallationer och andra renoveringar. Under 2021/22 har vi fått stöd för att köpa in en komposteringsmaskin samt ett frysrum och bygga en grönsaksmarknad utomhus. Syftet har varit att anpassa lokalerna efter de förutsättningar som gäller idag, för fler gäster och för framtiden. Resultatet är en säkra kylkedja, en hållbarare verksamhet, ett bättre inomhusklimat och en fräschare butik.

2023 fick vi stöd för att investera i ett nytt och mer effektivt kassasystem. Kassasystemet kommer att hjälpa oss att bli mer effektiva och underlätta arbete med prissättning, skyltning och mycket mera.