Gällnö Handelsbod

Hos oss på Gällnö strävar vi efter att erbjuda allt du behöver för en bekväm vistelse utan att behöva ta med dig mat från fastlandet. Vår handelsbod har ett omfattande sortiment av kolonialvaror, mejeriprodukter, frysvaror, färsk frukt, kött, fisk, konfektyr och dryck. Varje vardag levereras färskt bröd från bageri Vivels i Stockholm.

Vi importerar egen ost och erbjuder ett rikt utbud av delikatesser från flera specialleverantörer, särskilt inriktade på medelhavsinspirerade godsaker. Utanför butiken möts du av vår stora grönsaksmarknad med massor av färska frukter och grönsaker. Under högsäsong strävar vi verkligen efter att ha allt du behöver och lite till!

Om du letar efter något specifikt är du varmt välkommen att höra av dig så gör vi vårt bästa för att tillgodose dina önskemål! Vi tar tex gärna upp beställningar av färsk fisk och skaldjur.

Öppettiderna varierar under säsongen, här hittar du de aktuella öppettiderna

Handelsboden har i olika omgångar fått stöd från Europeiska Jordbruksfonden för landsbyggdsutveckling, här kan du läsa mer om vad vi har fått stöd för