Gällnö Vandrarhem

 

Gällnö Vandrarhem öppnar för säsongen den 1 maj och håller därefter öppet varje dag till oktober.

Gällnö vandrarhem ligger beläget i utkanten av Gällnö by. Det tar er cirka 15 minuter att promenera från ångbåtsbryggan där Waxholms- och Cinderellabåtarna lägger till.

Huvudbyggnaden byggdes år 1904 och fungerade som skola fram till mitten av 1960-talet. 1981 byggdes huset om till vandrarhem och under de senaste 15 åren har stugor byggts till i olika omgångar.

Vandrarhemmet kan erbjuda 36 bäddar. Vi har fem 2-bäddsstugor och fem 4 -bäddsstugor. I huvudbyggnaden finns allrum, kök, reception samt ett 2-bäddsrum och hotellrummet.

Alla våra 4 –bäddstugor är utrustade med en kylbox och ett litet pentry med kokmöjligheter. I två av 2-bäddsstugorna finns kylbox och kokmöjligheter, men om man bor i någon av de resterande tre stugorna blir hänvisad till köket i huvudbyggnaden.

På gården finns gemensamma duschar och en vedeldad bastu. Det finns också en stor äng som lämpar sig bra för fotboll, kubb eller brännboll.

I menyn till vänster, under vandrarhemsfliken kan välja att läsa mer om bland annat våra priser och hur man enklast bokar